Rørleggerforretning

Kjedetilknytning

Vi er en del av Rørkjøp-kjeden og er svært fornøyd med det. Her kombineres kjedesamarbeideds fordeler med full frihet til å velge andre leverandører som støtter våre spesialiteter.
Kjeden gir oss trygghet og mange fordeler ved at vi står sammen med andre medlemmer som har behov for å utvikle seg i takt med markedets behov._______________________________________________________________________________________________________________________________

Grossister

Dagens VVS- og VA-grossist, Heidenreich AS, består av 29 avdelinger, fra Kristiansand i sør til Alta i nord. Nytt sentrallager på ble bygget på Skedsmo i 2002. Dette lageret ble en så stor suksess distribusjonsmessig, at man måtte bygge det ut med ytterligere 5000 m2. Det "nye" lageret, på 12.000 m2, sto ferdig i januar 2007 og sender varer til Heidenreich avdelinger over hele landet. 


Ahlsell Norge skal skape effektiv handel med installasjonsprodukter, verktøy og verneutstyr til profesjonelle brukere. Vår visjon er å være markedsleder på alle produktområder i alle markeder. Ahlsell Norge har som landets eneste grossist et komplett sortiment innen produktområdene VVS, VA, Elektro, Verktøy og maskiner, og verneutstyr.